EEN INVESTERING IN JEZELF

Organisaties

SeeMeCoaching begeleidt teams en medewerkers altijd via op maat gemaakt programma’s. We starten met een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek bespreken we ambities, doelen en waar de uitdaging van het team en/of de medewerker ligt. Wat is de aanleiding, het doel en het gevraagde resultaat? Gebaseerd op dit gesprek (en eventuele gesprekken met het team en medewerkers) zal ik een offerte maken. Prijzen zijn excl 21% btw en en eventuele locatie/catering. Ook DISC- en Drijfveren trainingen voor teams en medewerkers zijn op aanvraag.

Voor individuele begeleiding van ondernemers, managers en leiders bereken ik een tarief van €110,- per uur excl. btw. Daarnaast zal er €0,25 excl. btw per gereden kilometer worden berekend. SeeMeCoaching werkt op locatie bij de opdrachtgever óf vanuit haar praktijk in Woerden.

Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak, wordt de helft van de kosten in rekening gebracht.

Particulieren & ZZP’ers

SeeMeCoaching hanteert voor particulieren een ander tarief dan voor organisaties. De praktijk van SeeMeCoaching is in Woerden gevestigd. De gesprekken houden we elke week, eens per maand of hoe vaak jij daar behoefte aan hebt.

SeeMeCoaching rekent €85,- per uur excl. 21% btw. Het kennismakingsgesprek is gratis (ongeveer 30 minuten) en als wij die match hebben, vervolgen we met een uitgebreid intakegesprek van 1,5 uur om doelen en ambities te bepalen. Hiervoor reken ik bovenstaand uurtarief. Vaak zijn 5-8 gesprekken voldoende om de gestelde doelen te behalen.

Wil je een DISC analyse dan zijn de kosten €195,- (excl 21 % btw) Voor een drijfveren analyse bereken ik hetzelfde bedrag. Wil je ze allebei tegelijk dan zijn de kosten €339,- .

Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak, wordt de helft van de kosten in rekening gebracht.

Belastingdienst & zorgverzekeraars

Particulieren
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. Vaak heeft een werkgever een budget voor persoonlijke en/of professionele ontwikkeling en opleidingskosten. Ga met hun in overleg. Jouw coachvraag kan door hun worden gezien als ontwikkeling en daar kan dan budget voor worden vrijgemaakt.

Ondernemers
De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Zorgverzekeraars
Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en worden daardoor meestal niet (geheel) vergoed. Coaching wordt door een zorgverzekeraar soms vergoed onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Soms bieden verzekeraars een aparte vergoeding voor coaching. Ik adviseer je daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij je ziektekostenverzekeraar.

PGB of UWV

Heb je een Persoons Gebonden Budget (PGB) dan kan je in een aantal gevallen de kosten via PGB vergoed krijgen.
Als je een uitkering ontvangt, dan kan je met het UWV overleggen of er beschikbare financiële middelen zijn ten behoeve van je herstel en re-integratie. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Bel me voor een afspraak

SeeMeCoaching belt jou voor een eerste kennismakingsgesprek als jij onderstaand formulier invult.