SeeMeCoaching

Over mij: De rode draad in mijn gesprekken is focussen op dat wat al goed gaat en verder bouwen aan dat wat nog beter kan. Mensen in beweging brengen en inzicht geven in hun talenten en persoonlijk potentieel is waar ik energie van krijg. Mijn naam is Maaike Hoogenboom – Westerbeek en sinds 2009 gevestigd in Woerden. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en mensen stimuleren om hun ambities af te stemmen op innerlijke drijfveren vind ik zeer belangrijk.

SeeMeCoaching is ontstaan vanuit de overtuiging dat alle antwoorden in jezelf zitten. Door de juiste vragen te stellen, feedback te geven en te sparren krijg je meer inzicht, groei je als persoon en neem je stappen voorwaarts.

SeeMeCoaching

Over mij: Ik werk vanuit de gedachtegang dat iedereen kan bereiken wat hij of zij wil én vanuit de kracht en mogelijkheden van de persoon. Om zo het beste uit jou te halen om optimaal te presteren. Of dat nu in je werk of in je privéleven is. Je investeert in je werk, je sociale leven. Investeer nu ook in jezelf.

Na het afronden van de HTS in 1998 heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt als leidinggevende en lid van het managementteam. Mooie bedrijven met ieder hun eigen ambities. Mijn stijl is persoonlijk, oplossingsgericht, praktisch, creatief, open en betrokken. Op het gebied van coaching heb ik de opleiding ACC Mensgericht coachen gevolgd. Daarnaast heb ik verschillende cursussen, workshops en seminars gedaan zoals effectief communiceren en NLP. Ik ben gecertificeerd in DISC en Drijfveren analyses en trainer bij de opleiding voor Coaching en Counselling. in 2019 heb ik de post HBO opleiding tot systemisch teamcoach afgerond en volgde ik organisatie- en familieopstellingen bij het Hellinger insituut. Naast SeeMeCoaching ben ik ook de eigenaar van FashionPillars, een consultancy bedrijf, waar ik mij focus op het optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen de mode- en textielbranche. Regelmatig schrijf ik een blog over onderwerpen die raken.

Resultaat gericht coachen

Over jou: Vanuit kracht en mogelijkheden. Door te bouwen en verbinden, behaal jij jouw gestelde doelstellingen, hernieuw je inzichten en ontdek jij patronen. Patronen die je kunnen helpen, maar die je ook kunnen tegenhouden in jouw groei. Samen gaan we op zoek en zullen we deze, wanneer nodig, doorbreken. Jij bouwt aan jouw plan voor de toekomst met behulp van mij als coach. Zodat jij hier de deur uitstapt met nieuwe mogelijkheden!

MeTime – MeUnderstanding – Meer betekenis & impact op je werk en daarbuiten.

Mies loopbaantraject, Woerden

 Ik heb het traject al heel zinvol ervaren. Er werden veel goede adviezen gegeven waar ik verder mee kan. De aanpak was heel persoonlijk, rustig en heel empathisch. Ik ben zeer tevreden over het traject. Ik kan het iedereen aanraden. Maaike is een geweldige coach.

Mies

Manager Business coachtraject, Utrecht

Door de coaching ben ik over zaken gaan nadenken in mijn leven. Zoals wat is nu echt belangrijk voor mij. Normaliter was ik hiermee zelf niet bewust bezig. Dit proces is nu in gang gezet en wil proberen dit toch bewuster te blijven doen. De aangereikte ‘tools’ in de praktijk wil ik blijven gebruiken om meer gefocust en minder gestrest te werken. Ga zo door op deze manier! Voor mij werkt de persoonlijke benadering heel goed. Maaike is enthousiast, gestructureerd, goed luisterend en goed voorbereid.

Manager, Organisatie Utrecht