Ontwikkeladvies contact

Voor mensen zoals jij heeft de overheid nu subsidie beschikbaar gesteld voor een ontwikkeladvies. Dat betekent dat dit loopbaantraject jou niets kost. Een goede motivatie om juist nu actief met je ontwikkeling bezig te zijn.

SeeMeCoaching heeft haar praktijk in de binnenstad van Woerden. Daar vinden de gesprekken plaats. Je kunt mij bereiken op 06-52482110 voor een afspraak of meer informatie. Je kunt ook een berichtje sturen via de mail. Stuur deze dan naar Maaike@SeeMeCoaching.nl

Na ons eerste telefonische contact, hebben we een intake gesprek in mijn praktijk in Woerden. We bespreken waar je staat in je werk en waar je naar toe zou willen. Maar vooral onderzoeken we of we een klik hebben. Hebben we die? Dan gaan we door. We plannen vier gesprekken binnen acht weken of te wel we gaan hard aan de slag. Zodat jij aan het einde van dit traject scherp inzicht hebt in jouw loopbaanmogelijkheden. Daarnaast heb je een flinke dosis energie om daar richting aan te geven.

Ik vraag de subsidie aan, sommige (online) formulieren moet jij invullen/ondertekenen. Zonder jouw handtekening en akkoord hiervoor kunnen we niet starten. Het resultaat is een ontwikkelplan, dat we samen op stellen gebaseerd op de uitkomsten van de gesprekken en huiswerk opdrachten. Gedurende het traject ga je aan de slag met dit huiswerk. Zodat je nog beter inzicht krijgt in wat je wilt, wat je kunt en wat je randvoorwaarden voor werk zijn. Ook dit is onderdeel van de subsidie en vraagt dus jouw commitment.

Via bovenstaand telefoonnummer of email adres kun jij contact maken voor dit ontwikkeladvies.

flyer ontwikkeladvies 45-plusser