MeUnderstanding

Coaching geeft je meer inzicht. MeUnderstanding. In je overtuigingen, talenten, patronen en gewoontes. Tijdens dit traject zoomen we in op jou. Wat zijn je drijfveren, wat geeft je energie & waar wil je echt voor gaan? Een traject waarbij je tot de kern komt en we verder ingaan op jouw ambities en doelen die jij gaat verwezenlijken. Investeren in jezelf – als professional – als ondernemer – als mens – als team.

Een investering in jezelf die zal resulteren in nieuwe inzichten, meer focus en ruimte om andere of meerdere mogelijkheden te zien. Er worden duidelijke stappen genomen door bewustwording van je overtuigingen en patronen.

Bewustwording

Jij als professional zit vol met patronen, gewoontes en overtuigingen.  Een patroon is eigenlijk niet meer dan een kunstje dat we onszelf hebben aangeleerd. Zo’n kunstje is vaak op jonge leeftijd ontstaan, door ervaringen, opvoeding en/of vrienden/collega’s/kennissen die je ontmoet hebt in alle fases van je leven. We zijn onszelf er mee gaan identificeren en we zijn gaan geloven dat we dat kunstje zijn. Door meer inzicht te krijgen in deze patronen, je er bewust van te worden, begrijp je beter waarom je de dingen doet zoals je ze doet. MeUnderstanding.  Door je bewust te worden van je patronen kun je vanuit dat bewustzijn andere keuzes maken en dit zal resulteren in nieuwe inzichten, meer focus en ruimte om andere of meerdere mogelijkheden te zien.