MeTime

MeTime. Je bent talentvol, focus & ambities. Je wilt nog meer investeren en wel in jezelf! Ontwikkel je verder op zakelijk en persoonlijk vlak, wordt uitgedaagd, krijg een spiegel voorgehouden en ga voor de volgende stap.

Wil je je droom, je missie verwezenlijken? Varen op jouw persoonlijke kompas; vooruit zien, denken in mogelijkheden en creatief zijn? Kijk verder en werk samen met anderen om tot de beste resultaten te komen. Concessies doen waar nodig, veerkracht tonen en je eigen talenten optimaal benutten. Veranderen begint bij loslaten. Veranderen is ontwikkelen.

Zoek je een coach, een sparringpartner, iemand die je ondersteunt en de juiste vragen durft te stellen? Is het jouw tijd voor MeTime? Neem dan contact op met SeeMeCoaching voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Als je vrij wilt zijn, hoef je alleen maar los te laten

MeTime

MeTime is werken aan jezelf, aan je nooit af te ronden doel. Heb jij al scherp voor ogen wat dit doel is?

Werken aan jezelf is persoonlijk leiderschap. Daar begint het allemaal mee. Wanneer je dicht bij jezelf blijft, ook onder druk, dan ben je succesvoller, energieker en vitaler. Maar hoe doe je dat? Wanneer je onder druk staat, schiet je snel terug in patronen en valkuilen. Herken je dat? Door op onderzoek uit te gaan, deze te (leren) herkennen en er mee aan de slag te gaan, groei je als mens en hierdoor krijg je meer betekenis & impact op je werk en daarbuiten.

Wil je meer betekenis & impact op je werk en daarbuiten? Vitaler in het leven staan? Helderheid over je nooit af te ronden doel in dit leven?Weer bevlogen aan het werk gaan?

Kies dan voor jezelf. Ga voor MeTime en vraag een kennismakingsgesprek aan met SeeMeCoaching. Dan gaan we samen aan de slag. Als team. Zodat jij meer focus krijgt. Focus op datgene wat jij doet en op datgene wat jij wilt bereiken.