Loading...

Gratis Ontwikkeladvies

Als 45-plusser zit je niet stil. Niet op je werk, en daarbuiten ook niet. Er is altijd wel wat te doen. Juist daarom is het goed om soms stil te staan en na te denken over welke kant je op wilt. Want hoewel je al flink wat werkervaring hebt, liggen er ook nog veel jaren voor je. Hoe ga je die invullen? Laat je hierbij helpen met een gratis ontwikkeladvies. Ben je een werkende 45-plusser en vraag jij je wel eens af of je je werk nog tot aan je pensioen wil en kan doen?

Grijp dan nu je kans voor een gratis loopbaantraject. Vanaf 1 januari 2019 geeft het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid iedere werkende 45-plusser de mogelijkheid gratis loopbaanadvies te krijgen ter waarde van €600.

SeeMeCoaching biedt een krachtig en individueel loopbaantraject aan. Het traject bestaat uit een telefonische intake, twee tot drie sessies in mijn praktijk in Woerden en ‘huiswerk’ om tussen de sessies door aan te werken. Het traject duurt maximaal twee maanden. Aan het einde van dit traject heb je scherp inzicht in je loopbaanmogelijkheden én heb je een flinke dosis energie om daar verder richting aan te geven.

​Tot eind 2018 gold deze subsidieregeling voor 45+’ers alleen voor specifieke beroepsgroepen. Vanaf dit jaar kan iedereen gebruik maken van de regeling. De subsidie stopt per 1 januari 2020 dus nu is je kans!

De enige twee criteria waaraan je moet voldoen zijn:

•    Je bent 45 jaar of ouder

•    Je werkt minimaal 12 uur per week als werknemer of zzp’er

Voldoe je deze voorwaarden? Wacht dan niet langer, want het subsidiepotje is beperkt. Aan ieder Ontwikkeladvies is een subsidiebedrag van € 600,- gekoppeld. Ik zal dit als begeleidende loopbaanadviseur voor je aanvragen.

Man 45+

Jan, 53 jaar

Wat mooi dat ik via deze subsidie aan de slag kan met mijn toekomst! SeeMeCoaching heeft mij geholpen om alles weer op een rij te zetten en te onderzoeken wat ik echt leuk vind! Daar ga ik mij op focussen in de komende jaren, zodat ik tot aan mijn pensioen alles uit mijn baan haal. Tevens heeft het mijn inzicht gegeven in mijn competenties en waarden. Het waren interessante gesprekken waarin ik echt regelmatig een spiegel voorgehouden kreeg. Dank daarvoor!

Hier vind je de link naar de brochure van het ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid

Kom je niet in aanmerking?

​Ben je 45-plusser en kun je je werk wegens ziekte niet meer doen of is een ontslag of reorganisatie regeling van kracht? Dan kun je geen gebruik maken van deze subsidie. Wanneer je werkgever een loopbaantraject vergoedt of wanneer je het zelf betaalt, kan je uiteraard ook bij mij terecht. Ik bied een loopbaan drie maanden traject aan.