GRATIS EBOOK DISCEBOOK DISC

Download nu het ebook over DISC. Goede communicatie, verhoogde effectiviteit en sterke relaties in werk en privé. Vul hieronder jouw gegevens in en je krijgt meteen toegang tot de link!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

DISC is zowel individueel als voor teams te gebruiken. Individueel krijg je meer inzicht in persoonlijke kwaliteiten, de voorkeuren en behoeftes achter gedrag en waar jij mogelijk energie verliest. Bij teams gaat het vooral over de optimale samenstelling en elkaar beter leren begrijpen waardoor je meer op dezelfde golflengte met elkaar kunt communiceren. Hierdoor begrijp je elkaar veel beter.
Een DISC profiel is een analyse wat inzicht geeft in jouw eigen DISC stijl. Na het invullen van de (online) vragenlijst, en de daaruit volgende analyse, geeft dit profiel een duidelijke uitleg over iemands persoonlijke DISC stijl. Ter voorbereiding van onze gesprekken vul jij ( en de rest van het team) deze vragenlijst in en en zullen we deze samen bespreken. Deze analyse zal jou meer inzicht geven in jouw gedrag en je helpen om jouw communicatie met anderen te verbeteren. Daarnaast vergroot het je individuele effectiviteit, en zal je jouw talenten nog meer optimaal kunnen gaan benutten.