Business coach

Als ondernemer kun je het prima zelf. Toch is het goed op belangrijke momenten iemand te vragen focus aan te brengen binnen jouw organisatie. Iedere ondernemer ervaart goede en minder goede tijden. Tijden waarin je vast loopt, twijfels ervaart, minder binding hebt met je klanten en/of medewerkers. Het is goed om stil te staan bij alle ontwikkelingen die er zijn. En daarover met een ander van gedachte te wisselen. Zelf ben ik ook ondernemer, gespecialiseerd in het coachen en trainen van professionals. Coaching is vooruit zien en denken in mogelijkheden. Het ontdekken van jouw eigen pad. Het benutten van al jouw talenten. Het stellen en behalen van concrete doelen. Het creëren van focus en strategie. Ik ondersteun ondernemers die het maximale uit zichzelf willen halen. Dus ook als het met je bedrijf super goed gaat en je wilt sparren. Succesvolle ondernemingen hebben twee dingen gemeen; ze hebben een duidelijke focus en een goed plan. Ondernemen is keuzes maken. Kiezen voor zaken die succes hebben.

Ik help jou om te ondernemen vanuit je passie, vanuit kracht en mogelijkheden. We gaan aan de slag, als team. Verwacht van mij de volgende vragen.

Wat zijn jouw doelen en ambities en hoe bereik je deze?
Waar zit jouw focus en hoe hou je deze scherp?
Hoe breng je (meer) structuur aan in je werkzaamheden?
Wanneer is goed goed genoeg?
Welke kansen laat je liggen en waarom?
Wanneer raak jij uit je comfortzone?

Elke ondernemer verdient een business coach. Zodat je nog verder uitgedaagd wordt, binnen de juiste balans tussen werk en privé. Het creëren van focus en strategie. Wil jij ook een bewuster leven gaan leiden door duidelijke, zinvolle doelen te stellen en echte keuzes te durven maken? Voor jouw onderneming? In je werk en in je privéleven? Want die staan nooit los van elkaar.

Haal het beste uit jezelf om optimaal te presteren

Als business coach ben ik je spiegel, sparringspartner en daag ik je uit om je eigen potentieel te benutten maar ik help je vooral met specifieke vraagstukken in jouw rol als leidinggevende en/of ondernemer. Ik help professionals om vooruit te zien, focus te behouden en te denken in mogelijkheden. Om tot de beste resultaten te komen en eigen talenten optimaal te benutten. Neem jij de stap? Een eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend én kosteloos. Het kennismakingsgesprek is gratis (ongeveer 30 minuten en kan ook telefonisch of via Skype) en als wij een klik hebben, vervolgen we met een uitgebreid intakegesprek van 1,5 uur om jouw doelen en ambities te bepalen. Ik begrijp dat je druk bent, dus laat alleen even een berichtje achter via het formulier of whats app en ik bel jou.

*Foto van Woerden met dank aan Joeri Kemp Fotografie Woerden. www.rememberthemoment.nl